Агітбригада "Тополя"

2017-10-07

Ось і настала золота осінь. Прекрасна і мальовнича пора року. Осінь любить жовті, червоні, оранжеві фарби, а як любить вона обсипати все золотом. Веселе літо згасло. Вересень зробився повноправним господарем у природі. Незвично холодно стає вранці й уночі. Лише вдень пригріває сонечко, немов намагається нагадати про літо. Поля відпочивають після виснажливої тривалої праці. Уже подарували господарям свій золотавий урожай садки. Усюди відчувається прохолодний подих осені. Вона одягає в своє осінне вбрання квіти, дерева, парки, ліси. І тепер, як і повинно бути, достатньо роботи в юних екологів Гоголівської школи. Це - прибирання території біля школи, робота на квітниках, посадка дерев.

Роботи вистачає всім, бо треба вирвати квіти, які вже закінчили свою вегетацію, скопати грунт під майбутні насадження, впорядкувати чарівні кущі троянд. Не менше роботи і в молодому яблуневому саду. Це - збір яблук та заготівля їх на зиму.

З великим задоволенням і увагою юні екологи оглядають кожне деревце , щоб зрозуміти чи готовий сад до зими. Є надія на майбутній урожай і вдало пережиту зиму кожним деревом. Приємно спостерігати, що діти так уважно, так бережливо ставляться до природного середовища існування флори. Зробимо навколишнє середовище кращим і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження.

Всі заходи, проведені екологічною агітбригадою «Тополя», приурочені до Всесвітнього Дня охорони середовища проживання.

/Files/images/topolya/0 005.jpg/Files/images/topolya/0 007.jpg/Files/images/topolya/0 008.jpg/Files/images/topolya/0 015.jpg/Files/images/topolya/0 028.jpg/Files/images/topolya/0 040.jpg/Files/images/topolya/0 041.jpg/Files/images/topolya/0 044.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi