• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

2017-12-12

Мета конкурсу - вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

09 грудня 2017 року у м. Полтава на базі Полтавської загальноосвітньої школи №26 відбувся обласний етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. У ньому брав участь переможець районного етапу конкурсу учень Гоголівської загальноосвітньої школи Білан Артем ( керівник – учитель української мови та літератури Мотрій М. П.), Бажаємо йому побільше перемог у наступних конкурсах!

Проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка має сприяти піднесенню престижу української мови і літератури у молодого покоління, підвищенню рівня загальної мовної культури, вихованню в його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю: вшанування Великого Кобзаря, поета світового рівня – Тараса Григоровича Шевченка.

/Files/images/detsentral/20171209_084902.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi