• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • VIII Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2017-2018 навчальному році

VIII Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2017-2018 навчальному році

2017-11-25

25 листопада 2017 року на базі опорного закладу "Яреськівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Ф.П.Борідька ІІІишацької районної ради Полтавської області» відбувся районний етап VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Конкурс проводиться з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні. Базовими предметами Конкурсу є українська мова і література, рідні мови та література національних меншин України.

Конкурс відбувся відповідно до Умов проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка . На підставі рішення журі конкурсу місця було розподілено відповідно до кількості набраних балів учасниками.

У цьому конкурсі брали участь та посіли призові місця учні нашої школи:

- Білан Артем – 6 клас, І місце, учитель Мотрій Марина Петрівна

- Данілко Владислав – 7 клас, ІІІ місце, учитель Висоцька Наталія Іванівна

- Темченко Христина – 8 клас , ІІІ місце, учитель Скочко Ніна Олексіївна

Вітаємо переможців!!!!!!!

/Files/images/peremojts/DSC_0118.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi