• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь Святини Михайла Івановича у конкурсі « Учитель року - 2018» у номінації « Фізична культура»

Участь Святини Михайла Івановича у конкурсі « Учитель року - 2018» у номінації « Фізична культура»

2017-12-09

За словами Міністра освіти і науки Лілії Гриневич «Конкурс «Учитель року» – це не тільки фахове випробування для кращих педагогів України, але й частина нової освітньої політики, яка визначає провідну роль педагога у суспільстві».

Норми загальнолюдської моралі та педагогічної етики, толерантність, взаємоповага, доброзичливість та професійність є головними орієнтирами конкурсних випробувань.

Для кожного конкурсанта школа – це життя, а вчительський талант – це, насамперед, покликання і невтомна праця.

З метою виявлення і підтримки творчої праці педагогічних працівників , розвитку їхньої професійної компетентності та популяризації педагогічних здобутків, 8 грудня 2017 року на базі Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя відбувся перший (районний) етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» у номінації «Фізична культура». Для участі у Конкурсі вчителям необхідно було зареєструватися на платформі Конкурсу та створити профіль в освітній мережі для вчителів Microsoft, на якому розмістити відеорезюме, матеріали з досвіду роботи. Змагався за перемогу і учитель фізичної культури Гоголівської школи Святина Михайло Іванович. Він продемонстрував методичну компетентність, форми, методи, прийоми роботи з учнями та їх доцільність у конкурсах «Практична робота» і «Методичний практикум». Члени журі відзначали креативність ідей конкурсанта, професійність у викладені матеріалу, врахування компетентнісного підходу до викладання предмета. За результатами усіх випробувань Михайло Іванович посів друге місце.

Вітаємо переможця!

/Files/photogallery/873/DSC_0654.JPG/Files/photogallery/873/DSC_0637.JPG/Files/photogallery/873/DSC_0432.JPG/Files/photogallery/873/DSC_0607.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi