• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інформація про проведену роботу у Гоголівській школі по профілактиці СНІДу

Інформація про проведену роботу у Гоголівській школі по профілактиці СНІДу

2017-12-28

З метою формування здорового способу життя, привернення уваги до проблеми поширення венеричних хвороб, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику у Гоголівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя було проведено ряд заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня.

Так, 1 грудня педагог – організатор школи Чіп Н.О. провела для учнів старших класів презентацію по формуванню здорового способу життя та профілактики соціально – небезпечних хвороб «Чума ХХІ століття».
4 грудня практичний психолог Висоцька Н.І провела із старшокласниками анкетування з метою з’ясування знань про ВІЛ/СНІД.

6 грудня медична сестра школи Осятро М.В. розповіла учням про ВІЛ – інфекцію з точки зору сучасної медицини.
15 грудня заступник директора школи з виховної роботи В.М.Святина із учнями старших класів провела профілактичний практикум «ВІЛ/ СНІД: повинен знати кожен» . Учні переглянули відеосюжети на дану тематику та ще раз переконалися у тому, що будь – яку хворобу краще попередити, аніж зупинити.
20 грудня із учнями 5, 6 та 7 класів вчителем фізичної культури Святиною М.І . були проведені заняття за проектом «Чесна гра» з елементами футболу: «Твій вибір».

22 грудня Дзюба Н.В., вчитель основ здоров’я, провела із учнями 7 кл. тренінг «І ще раз про СНІД».

Протягом місяця класними керівниками 5 – 11 класів були проведені виховні години « Не дай СНІДу шанс », «Формування толерантного ставлення суспільства до ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД»,«Твоя відповідальність», «Під контролем». « Скажемо СНІДу – НІ !».

Усі проведені заходи сприяли підвищенню рівня інформованості учнів про соціально–небезпечні хвороби та формування толерантного ставлення до людей із ВІЛ–позитивним статусом.

/Files/images/snd/DSC_0137.jpg/Files/images/snd/DSC_0141.jpg/Files/images/snd/DSC_0147.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi