• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Дебати» – гра, в яку грають студенти та школярі в усьому світі.

«Дебати» – гра, в яку грають студенти та школярі в усьому світі.

2018-01-23

Дебати в школі – це в першу чергу інтелектуальна гра, що являє собою особливу форму дискусії, яка ведеться за певними правилами. В ході дебатів команди висувають свої аргументи та контраргументи щодо запропонованої тези, щоб переконати членів журі у власній правоті та досвіді риторики. Дебати школярів, в першу чергу, виконують завдання навчання, сприяють розширенню загальнокультурного кругозору, розвитку інтелектуальних здібностей, дослідницьких і організаційних навичок, творчих навичок і комунікаційних умінь, ораторських здібностей.

23 січня 2018 року учні шести загальноосвітніх шкіл Шишацької селищної ради змагалися в грі "Дебати". Команда Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя у складі учениць 10 класу Логвиненко Юлії, Петрової Юлії та учениці 11 класу Малик Валентини (учитель Коробка В.М.) продемонстрували правові знання, культуру ведення дебатів, уміння аргументувати думку та аналізувати важливі для сучасного життя питання. Команда посіла третє призове місце.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів!!!

/Files/images/debati/DSC_0235.jpg/Files/images/debati/DSC_0237.jpg/Files/images/debati/DSC_0238.jpg/Files/images/debati/DSC_0242.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi