• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У нас одна Батьківщина – наша рідна Україна!

У нас одна Батьківщина – наша рідна Україна!

2015-01-16

Пріоритетним напрямком роботи Гоголівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя є патріотичне виховання. Нинішнього навчального року звертаємо особливу увагу на важливість підтримки Збройних сил України, потребу пропагувати патріотизм, взаємоповагу і любов до Батьківщини. З метою виховання у школярів любові до рідної України, почуття патріотизму, поваги до наших захисників, чесності та чуйності у нашій школі минулого робочого тижня вдруге проведена благодійна акція «Гоголівські школярі – захисникам України».

/Files/images/DSC04344.JPG/Files/images/DSC04351.JPG/Files/images/DSC04348.JPG/Files/images/DSC04362.JPG

На благодійний ярмарок учні та їх батьки, учителі власноруч приготували вироби для продажу. Старанні діти, а це – учні 1 – 11 класів, разом зі своїми мамами і татами, бабусями та дідусями влаштували виставку – продаж різноманітної випічки, сувенірів. Кошти в сумі 3650 гривень, виручені від продажу виробів і зібрані учнями та учителями школи, перераховані на допомогу військовослужбовцям-односельчанам, які в даний час знаходяться в зоні АТО. Ми вважаємо, що це необхідно нашим воїнам, адже вони на сході України відстоюють наш демократичний, європейський вибір!

Такі акції по-справжньому єднають всіх нас українців. Та й немає іншого шляху, щоб вижити, окрім єднання через милосердя і взаємодопомогу.

У день жалоби і скорботи за загиблими під Волновахою була проведена шкільна лінійка. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять загиблих.

Нещодавно у Гоголівській школі відбулася зворушлива зустріч з випускником школи, в минулому одним із кращих учнів, а нині – воїном АТО, захисником України – Михайлом Васильовичем Криворучком. Перебуваючи у відпустці, він завітав до рідної школи. Всі школярі зустріли його з радістю і теплотою. З особливим патріотизмом Михайло Васильович розповідав школярам про службу в зоні АТО, про своїх побратимів, про різні бойові ситуації, які вимагають від кожного бійця миттєвого реагування і швидких дій. Українські воїни надійно захищають свої кордони.

Його розповідь запалила у сердечках наших школярів вогник гордості за те, що є такі українці! Горді, чесні, розумні, що так люблять свою країну – Україну!

Своїм прикладом наш випускник довів, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це.

Вихованці школи подарували гостю не тільки пісні, а й виготовлені для захисників українські народні обереги, це – ангелочки-мотанки та ляльки-берегині. Віримо, що ці обереги збережуть життя нашим воїнам і зігріють їх теплом і любов’ю рідного дому, підтримають звитяжців психологічно й духовно. Дитячі роботи заспокоюють серце, приносять справжню радість, бо діти творять щиро й відверто. Також учні написали зворушливі листи та намалювали малюнки, в які вклали найщиріші бажання героям – швидше повернутися додому живими і з перемогою. Дитячі малюнки та листи – то величезна моральна підтримка для наших бійців.

/Files/images/DSC04396.JPG/Files/images/DSC04392.JPG

Слава Україні! Героям слава! Ці слова ми адресуємо героям – хлопцям, що зі зброєю в руках захищають східний кордон України, людям, які рятують поранених, всім, хто допомагає сьогодні триматися нашій українській армії. Нехай Бог береже Україну!

/Files/images/DSC04417.JPG

Н. О. Скочко – директор Гоголівської

загальноосвітньої школи

І – ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi