• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру»

Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру»

2018-03-15

/Files/images/mo_poch_klasv/0 003.jpg

Конкурс «Кенгуру» — міжнародний математичний конкурс, який проводиться з метою зацікавлення школярів математикою. Це наймасовіше математичне та інтелектуальне змагання серед школярів нашої держави. «Кенгуру» – один із найпопулярніших конкурсів школярів з математики у світі, який проходить під девізом "Кенгуру скликає друзів".

Кожний бажаючий учень, незалежно від рівня знань математики, може бути учасником конкурсу - гри "Кенгуру". У цьому конкурсі немає переможених. Кожен учасник гри отримує сертифікат учасника, а діти, які отримали вищі бали, отримують диплом “Відмінний” або “Добрий результат”.

Вже стала хорошою традицією в нашій школі брати участь у математичному конкурсі “Кенгуру”. Ряд учнів є постійними учасниками цього конкурсу, завдання якого завжди викликають інтерес до математики, навіть у тих, хто нею не особливо захоплюється. Цікаві логічні задачі заохочують до участі у конкурсі "Кенгуру" все більше дітей нашої школи.

15 березня в нашій школі пройшов Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру". Цього року в конкурсі брали участь 32 учні.

Бажаємо всім учасникам успіху та чекаємо на результати!

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi