• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний конкурс екологічних агітбригад

Районний конкурс екологічних агітбригад

2018-03-26

/Files/images/agtbrigada2018/0 050.jpg

З метою активізації екологічного руху, виявлення, поширення нетрадиційних форм роботи учнівських колективів у русі за екологічну безпеку, пошуку та розвитку талантів та обдарувань, привернення уваги місцевої влади, громадських, державних організацій до екологічних проблем регіонів 26 березня 2018 року відбувся районний конкурс–огляд колективів екологічних агітбригад, театрів. У ньому взяли участь 3 колективи з загальноосвітніх шкіл Шишацької селищної ради.

При оцінюванні виступів екологічних колективів враховувалися відповідність порушеної у виступі екологічної проблеми та її соціальне значення оголошеній темі «Раціональне використання природних ресурсів», наявність ілюстративного матеріалу до виступу, зв’язок з екологічними організаціями при вирішенні проблем та результативність проведеної роботи, а також рівень виконавської майстерності, оригінальність художнього оформлення, використання засобів активізації аудиторії, відповідність костюмів, рівень режисури та дотримання часового регламенту.

Захід пройшов вдало, виступи команд були цікавими і неповторними. Журі зазначило, що особлива роль в екологічному вихованні належить учнівським екологічним колективам (агітбригадам). Організатори конкурсу висловили подяку керівникам колективів за належну організацію та підготовку учнів.

Екологічна агітбригада нашої школи «Тополя » посіла друге місце.

Вітаємо переможців!

/Files/images/agtbrigada2018/0 003.jpg/Files/images/agtbrigada2018/0 008.jpg/Files/images/agtbrigada2018/0 012.jpg/Files/images/agtbrigada2018/0 023.jpg/Files/images/agtbrigada2018/0 040.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi