Атестація вчителів

2018-03-28

/Files/images/atestatsya2018/DSC_0035.jpg

Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації.

Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально – виховного процесу.

Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності.

Атестаційна комісія нашої школи відповідно до затвердженого графіка роботи до 15 березня вивчала педагогічну діяльність учителів, які атестуються, шляхом відвідування уроків, позаурочних заходів,вивчення рівня навчальних досягнень учнів з предмета,що викладає педагогічний працівник,ознайомлення з навчальною документацією щодо виконання педагогічним працівником своїх посадових обов'язків,його участі у роботі методичних об'єднань, фахових конкурсах та інших заходах, пов'язаних з організацією навчально-виховної роботи.

28 березня в школі відбулося засідання атестаційної комісії. Директор школи Н.О.Скочко та заступник директора школи з навчально – виховної роботи П.М.Немченко ознайомили членів атестаційної комісії із характеристиками учителів, що атестуються. Атестаційна комісія переглянула опис досвіду роботи учителів, що атестуються у вигляді цікавих та змістовних презентацій. В ході атестації проатестовано 6 учителів школи: Шарлай В.В.( спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії), Висоцька Н.І. ( спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії), Дзюба Н.В. ( спеціаліст І кваліфікаційної категорії), Нос Р.В. ( спеціаліст ІІ кваліфікаційної категорії), Омеляненко С.Я.(спеціаліст), Литовченко В.М. (спеціаліст).

/Files/images/atestatsya2018/DSC_0003.jpg/Files/images/atestatsya2018/DSC_0009.jpg/Files/images/atestatsya2018/DSC_0021.jpg/Files/images/atestatsya2018/DSC_0011.jpg/Files/images/atestatsya2018/DSC_0028.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi