Літо - пора відпочинку

2018-06-01

/Files/images/veselka/0 209.jpg

Чого біля школи гуртуються діти,

Нарядні й веселі, ніхто не сумний?

Бо розпочалося справжнісіньке літо,

Відкрив свої двері і табір шкільний.

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора −канікули. Це яскравий і багатокольоровий час, коли хочеться відпочити та не клопотатися через дрібниці Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером − це залишитися без казкових емоцій, нових друзів і різноманітних розваг.

У Гоголівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів імені М.В. Гоголя з 29 травня розпочав роботу пришкільний табір «Веселка». Тут оздоровлюються учні 1 – 5 класів. Діти цікаво та з користю проводять свій час − відпочинок став для них цікавим і пізнавальним .

Виховний процес у таборі поєднує відпочинок та спорт, які об’єднуються у тематичні дні: «День Веселий», «День Дитинства», «День Несподіванок», «День Фантазерів» та багато інших.

Ранок тут розпочинається з гімнастики, розвитку фізичної сили.

Проводяться екскурсії до парків, музеїв; проходять різні вікторини, конкурси.

Головною місією виховної роботи табору є сприяння фізичному, творчому, духовному та інтелектуальному розвиткові дітей.

/Files/images/veselka/0 008.jpg/Files/images/veselka/0 031.jpg/Files/images/veselka/0 093.jpg/Files/images/veselka/0 099.jpg/Files/images/veselka/0 104.jpg/Files/images/veselka/0 147.jpg/Files/images/veselka/0 170.jpg/Files/images/veselka/0 196.jpg/Files/images/veselka/0 225.jpg/Files/images/veselka/0 242.jpg/Files/images/veselka/0 283.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi