• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Результативні підсумки конкурсу «Європа – це я!» учнів Гоголівської школи

Результативні підсумки конкурсу «Європа – це я!» учнів Гоголівської школи

2018-08-28

/Files/images/konkurs_vropa_-_tse_ya/7.PNG

До Дня Європи учні 8-10 класів Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя взяли участь у всеукраїнському конкурсі «Європа – це я!».

Конкурс приурочувався до Дня Європи в Україні та проходив в межах його офіційного відзначення нашою державою. Мета конкурсу – популяризація знань про Європу серед учнівської молоді, розвиток дослідницьких здібностей, підвищення інтересу до ознайомлення з європейськими цінностями, досягненнями та культурою. Конкурс включав у себе завдання різного рівня, а також питання історії, географії, природознавства, літератури, музики, культури Європи.

Конкурс був проведений у день миру та єдності в країнах Європейського союзу та Ради Європи. Маючи прагнення інтегруватися в європейське співтовариство і долучитися до тих цінностей, яких дотримуються в ЄС, кращі учні Гоголівської школи взяли участь у конкурсі «Європа – це я!».

Нещодавно на електронну адресу школи зі Шкільного порталу надійшли результати конкурсу «Європа – це я!» учнів Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя Шишацької селищної ради Полтавської області:

Темченко Христина (8 клас) – 1 місце, 91 бал;

Безрідна Марина (9 клас) – 2 місце, 88 балів;

Демченко Владислава (9 клас) – 2 місце, 86 балів;

Чернова Валентина (9 клас) – 2 місце, 80 балів;

Петрова Юлія (10 клас) – 2 місце, 77 балів;

Безручко Вікторія (8 клас) – 2 місце, 75 балів.

Відповідальною особою та організатором проведення конкурсу «Європа – це я!» була вчитель української мови та літератури Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя Мотрій Марина Петрівна.

Таким чином, наші школярі стали переможцями конкурсу, вони нагороджені сертифікатами та зробили ще один крок до пізнання європейських країн, до усвідомлення необхідності європейської інтеграції нашої держави.

/Files/images/konkurs_vropa_-_tse_ya/6.PNG/Files/images/konkurs_vropa_-_tse_ya/5.PNG/Files/images/konkurs_vropa_-_tse_ya/4.png/Files/images/konkurs_vropa_-_tse_ya/3.PNG/Files/images/konkurs_vropa_-_tse_ya/1.PNG/Files/images/konkurs_vropa_-_tse_ya/2.PNG

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi