Свято добрих побажань

2018-12-19

/Files/images/mikolay2018/DSC_0068.jpg

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.

Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая. Дорослі ж просто сподіваються отримати якийсь подаруночок, адже хоч маленький презент приємно отримати кожному. Це довгожданий день року, адже невідомо, що на тебе чекає – подарунок, а чи може різочка?! Слухняних діток під подушкою чекають гостинці, а от бешкетникам варто задуматися про свою поведінку та чекати в подарунок тільки різочку.

19 грудня православні люди всього світу святкують день святого Миколая Чудотворця. Цього дня з особливим нетерпінням чекають і дорослі, і діти, бо свято Миколая пов’язане з подарунками, гарним настроєм, родинним теплом.

Свято добрих побажань відбулося й у Гоголівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя. Учні 3 класу під керівництвом класного керівника Т.Л.Коробки підготували для учнів 1-4 класів літературно-музичну композицію «Святий чудотворець, Отець Миколай, спішить з подарунком у кожну оселю, щоб були всі діти щасливі й веселі». Свято відбулося в актовій залі школи.

Шкільна родина мала змогу побачити інсценізовану виставу, яка донесла до дітей думку, що треба вірити в чудеса святих і диво обов’язково здійсниться, бо Святий Миколай , крім того, що роздає подарунки , завжди є там, де панує розпач, скорбота, біда. Він завжди приходить на поміч тим, хто щиро молиться до нього.

В заході були використані ІКТ, колядки,вірші, легенди, оповідання. Після завершення свята учні школи отримали подарунки від Святого Миколая.

Тож нехай Миколай-чудотворець дарує всім радість, щастя і довголіття.

/Files/images/mikolay2018/DSC_0040.jpg/Files/images/mikolay2018/DSC_0043.jpg/Files/images/mikolay2018/DSC_0048.jpg/Files/images/mikolay2018/DSC_0056.jpg/Files/images/mikolay2018/DSC_0058.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi