День фізкультури та спорту в школі

2016-09-16

«Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо» – так говорить народна мудрість. Проблема збереження здоров’я належить до тих глобальних проблем, вирішення яких зумовлює подальший розвиток суспільства. Особливої уваги потребує молодь, усвідомлення нею цінностей здоров’я, розуміння визначальної ролі здорового способу життя та формування індивідуальної поведінки на цих засадах.

Саме тому ми,вчителі, працюючи у напрямку формування у дітей засад здорового способу життя, намагаємося допомогти їм оволодіти необхідними знаннями, здобути певні вміння та навички, які сприятимуть їхньому життєвому успіху. Наше завдання – навчити дітей цінувати своє здоров’я і робити правильний вибір.

З метою залучення підростаючого покоління до здорового способу життя у вересні 2016 року в Гоголівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя проходив День фізичної культури та спорту. Він розпочався загальношкільною лінійкою, на якій діти виконали Державний Гімн України, ознайомилися із планом проведення Дня спорту і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя. День фізкультури та спорту в школі учні зустріли цікавими спортивними змаганнями. Розпочалися і захоплююче пройшли змагання з гирьового спорту між вчителями та учнями старших класів. Впевнено здобув перемогу молодий спеціаліст нашої школи, вчитель математики Ігор Юрійович Редько, який власним прикладом показав учням, що потрібно вести здоровий спосіб життя, уникати шкідливих звичок , бути енергійним і сильним. Кращим серед старшокласників став учень 11 класу Харченко Віталій. Потім розпочалися змагання з міні- футболу між дівчатами 6-8 класів та 9-10 класів. Ця цікава та захоплююча гра закінчилася з рахунком 1:1. Голи забили: учениця 7 класу Демченко Владислава та учениця 10 класу Цюркало Соломія . На завершення Дня спорту вчителі школи та учні 6-9 класів змагалися з учнями 11 класу з міні – футболу. З невеликою перевагою перемогу отримали одинадцятикласники.Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. День був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та позитивними емоціями поверталися додому.

/Files/images/DSC_01953.JPG/Files/images/DSC_0222.JPG/Files/images/DSC_0217.JPG/Files/images/DSC_0234.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi