• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Гоголівські школярі – захисникам України

Гоголівські школярі – захисникам України

2014-10-09

/Files/images/DSC03621.JPG

Скільки існує людство, стільки й живе в серцях людей мрія про мир. Тільки мир дає можливість кожній людині здійснити всі найзаповітніші мрії, розвинути таланти, розкрити здібності, повністю реалізувати себе. Вічна тема єдності, дружби, взаємоповаги, злагоди та миру поміж людьми сьогодні звучить найактуальніше. Україна наразі переживає складні часи. Зовнішні та внутрішні вороги рвуть нашу рідну неньку Україну на шматки. Тому, у ці часи обов’язком кожного українця є збереження незалежності та цілісності своєї держави. Розуміючи це, учні та вчителі Гоголівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя провели акцію «Гоголівські школярі – захисникам України».

Днями було проведено благодійний ярмарок, зокрема, виставку-продаж солодощів, різноманітної випічки, прикрас, сувенірів, зроблених руками учнів та їхніх батьків.

Кошти, в сумі 3000 грн., виручені від продажу виробів і зібрані учнями, батьками та учителями школи, перераховані на допомогу військовослужбовцям, що знаходяться в зоні АТО. Небайдужі гоголівські діти і до горя людей, які отримали поранення під час бойових дій на сході України. Тому, частину грошей – 1000 грн., школярі перерахували пораненому під Іловайськом Володимиру Доносу, учителю фізичної культури з міста Гадяча Полтавської області.

Окремо педагогічним колективом школи були зібрані й передані кошти в сумі 3270 грн. воїнам-землякам, які захищають нашу країну на буремному Сході, а їхні діти навчаються у Гоголівській школі.

Усі розуміють, що нашим військовим потрібна допомога не лише матеріальна. Активно долучившись до акції «Напиши листа солдату», діти написали зворушливі листи, намалювали змістовні малюнки, в яких дякували воїнам – сміливцям за їх патріотизм і хоробрість. Вони висловили свої побажання захисникам – повертатися живими додому, де на них чекають сім’ї та рідні люди. Листи та малюнки передані солдатам безпосередньо в зону АТО.

З метою постійної підтримки Збройних Сил України та виховання у школярів любові до Батьківщини в даний час учителі школи залучили вихованців до участі в обласному дитячо-юнацькому конкурсі «Тобі, мій захисник України». В свої роботи діти вкладають частиночку себе, прагнуть патріотично підписати малюнки, а змістом висловити найпотрібніше для захисників України. Мабуть, ніхто краще не підбадьорить воїнів, як діти, заради яких, власне, вони і воюють. Будемо разом молитися за якнайшвидше повернення захисників Вітчизни й перемогу над ворогом. Нікому не потрібна війна. Усім потрібен мир! Слава Україні! Героям слава!

Ніна Скочко, директор Гоголівської

загальноосвітньої школи І – ІІІ

ступенів імені М. В. Гоголя

Кiлькiсть переглядiв: 375

Коментарi