Тиждень математики

2017-02-20

Кожний учитель прагне зацікавити учнів предметом, який він викладає, бо це є запорукою успішного навчання. Таке завдання ставлять перед собою і вчителі математики нашої школи. Одним із засобів зацікавлення учнів математикою є добре продумана позакласна робота. Такі заняття дають можливість ширше пропагувати досягнення і значення математичної науки, прищепити учням любов до математики, сприяють розвитку і виявленню здібностей учнів, а також засвоєнню ними програмногоматеріалу. Позакласні заходи та заняття дають велику користь і самому вчителеві, бо, готуючись до них він докладно вивчає відповідну літературу, розширюючи й поглиблюючи тим самим свої знання.

Одним із таких заходів і є проведення тижня математики в школі. Як правило, Тиждень математики в нашій школі відбувається в ІІ семестрі. Цього року він проходив з 13 по 17 лютого. Заздалегідь був обговорений план проведення тижня, розподілені завдання для учнів кожного класу, вивішене оголошення про проведення тижня та його план.

Розпочався Тиждень математики лінійкою, на якій був оголошений план проведення тижня та завдання перед учнями школи.

Протягом Тижня проводились конкурси, учні складали і розгадували кросворди, ребуси, готували математичні газети та листівки, складали математичні казки, малювали малюнки мовою математики. Завершився тиждень математики проведенням лінійки закриття тижня, на якій підвелися підсумки всіх конкурсів та було проведено нагородження переможців.

/Files/images/13.JPG/Files/images/23.JPG/Files/images/33.JPG/Files/images/34.JPG/Files/images/36.JPG/Files/images/37.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi