Ревізори у Гоголівській школі

2017-02-20

У 2016 році творча група проекту «Сільський ревізор» відвідала село Гоголеве, що на Шишаччині. Інспектування почалося з батьківщини автора «Ревізора» М.В. Гоголя.

У центрі уваги були об’єкти соціальної інфраструктури, зокрема і Гоголівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені М.В. Гоголя. Інспектуючи школу, ревізори відвідали уроки, перевірили роботу групи продовженого дня, побували у спортзалі під час проведення уроку фізичного виховання у 8 класі, перевірили харчування дітей, поспілкувалися з школярами та учителями, досконало вивчили графік роботи гуртків та їх діяльність, спостерігали за роботою шкільної котельні, оглянули територію шкільного подвір’я і завітали на спорткомплекс.

Оцінювання проводилося за п’ятибальною шкалою. Школа отримала оцінку «Відмінно» і символічну табличку «Сільський ревізор».

А вже 17 лютого 2017 року у Києві відбулася церемонія нагородження кращих сіл України. Наше село Гоголеве представляла делегація сільської громади. Село Гоголеве Шишацького району Полтавської області отримало звання «Туристичне село року 2016». Гоголівська школа отримала подяку за організацію харчування в школі і в подарунок гру для дітей «Латифундія».

Такий проект потрібний, бо він більш згуртовує громаду, вселяє впевненість, віру, надію на краще майбуття. Ми вдячні творчій групі «Сільського ревізора» за те, що привернули увагу громадськості до людей українського села.

Детальний фотозвіт можна переглянути у фотоальбомі «Сільський ревізор»"Сільський ревізор" на нашому сайті.

/Files/images/DSC_0336.JPG/Files/images/DSC_0343.JPG/Files/images/DSC_0351.JPG/Files/images/DSC_0357.JPG/Files/images/DSC_0367.JPG/Files/images/DSC_0392.JPG/Files/images/DSC_0400.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi