Ми єдині в боротьбі за Україну

2017-04-10

Усім нам добре відома політична та військова ситуація, яка нині склалася в нашій країні. Дуже тяжко розуміти, що майже кожного дня гинуть наші українці. Прокидається нестримне бажання зберегти життя кожного, хто зараз не з нами, хто ризикує собою для нашого світлого майбутнього. Гоголівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів імені М.В. Гоголя також намагається не стояти осторонь цих болючих для кожного свідомого українця подій. У складний для нашої країни час у школі проведено ряд заходів щодо вдосконалення роботи з патріотичного виховання учнів та сприяння зростанню підростаючого покоління справжніми патріотами своєї держави. Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до долі своєї Батьківщини є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки української армії.

У переліку добрих справ учнівського та педагогічного колективів школи - благодійні ярмарки та концерти, збір коштів, речей та продуктів для бійців АТО, участь в акціях : «Лист пораненому», «Діти України – воїнам АТО», «Допоможи солдату». Цього року в школі з 14 березня по 10 квітня проходила акція «Гоголівські школярі – захисникам України». Під час цієї акції учні провели благодійний ярмарок, на якому зібрали 4012 грн. для допомоги воїнам. Життя воїнів на передовій нелегке, тому їм потрібен одяг, теплі речі і їжа. Та крім цього, для підняття бойового духу, нашим бійцям дуже потрібна моральна підтримка – і словом, і малюнком, і листом. Протягом місяця наші школярі писали листи і малювали малюнки, в яких подарували нашим захисникам свою увагу, тепло і підтримку в цей складний час. Емоційними і зовсім не дитячими виявилися символічні листівки з привітаннями діток воїнам - захисникам. Ці подарунки зігріватимуть бійців на Сході і стануть оберегами для захисників, на яких зараз лежить велика відповідальність – зберегти цілісність країни та її майбутнє.

10 квітня учні та працівники школи зібрали та відправили в Авдіївку великодні подарунки. Бо саме там зараз перебувають мужні, сміливі, відважні захисники країни, а серед них – випускник Гоголівської школи Волошин Олексій Володимирович та його побратими. Усі разом хоробрі воїни відстоюють мир і незалежність нашої рідної України.

Кожний подарунок школярів для воїнів стане символічним до Великодня, аби солдати відчули частину родинного тепла. У цей тяжкий для нашої країни час ми хочемо підтримати наших воїнів. Ми дякуємо всім тим, хто оберігає наш спокій, хто захищає нашу країну. Бажаємо усім солдатам міцного здоров'я, сил, бойового духу та витримки. Бажаємо швидкої перемоги та повернення до рідних домівок.

Слава Україні! Героям слава!

/Files/images/DSC_0445.JPG/Files/images/DSC_0451.JPG/Files/images/DSC_0462.JPG/Files/images/DSC_0470.JPG/Files/images/DSC_0474.JPG/Files/images/DSC_0478.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi