Здоровий спосіб життя

2017-03-22

Фізичне та духовне здоров'я молоді – скарб і сила нашої держави та одночасно - найгостріша проблема сьогодення. В суспільстві все більше людей борються за здоровий спосіб життя. Їх головна мета – зберегти здоров’я, щоб бути активними та довше жити. Гоголівські школярі теж підтримують таку ініціативу. Щорічно наша учнівська команда бере участь у районному конкурсі «Молодь обирає здоров'я».

Цього року на фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров'я» з'їхались школярі з усього району. Загалом – 7 команд, по 7 учасників у кожній. Програма конкурсу складалася із 4-х епізодів. Найбільш видовищними були міні-композиції, під час яких діти агітували за здоровий спосіб життя зі сцени. Крім цього, журі оцінювало дитячі плакати та фотографії, а найбільш кмітливі відстоювали ім'я команди на вікторині.

Агітбригада "Стоп кран" нашої школи була представлена у такому складі: Демченко Владислав, Верднєв Артем (учні 11 класу), Петрова Юлія, Логвиненко Юлія, Каюн Юлія, Деркач Тетяна (учениці 9 класу), Демченко Владислава (учениця 8 класу). Учасники нашої агітбригади показали та розказали, як треба берегти та зміцнювати здоров'я у процесі життя. В окремій номінації оцінювався конкурс плакатів на тему "Здоровим бути модно!". Плакати від нашої школи розробляли Рудик Лілія «Молодь України обирає здоров’я»(учениця 7 класу) та Каюн Юлія «Ми – за здоровий спосіб життя »(учениця класу). Цим роботам журі присудило ІІ та ІІІ місця. У номінації «Вікторина» Демченко Владислава виборола ІІІ місце. У номінації «Фотографії »наша команда посіла перше ( робота Демченко Владислави «Здоров’я – це краса») та друге (робота Петрової Юлії «В здоровому тілі – здоровий дух») місця.

Команда школи посіла ІІІ загальне місце на конкурсі. Вітаємо переможців!

/Files/images/zsj/DSC_0013.JPG/Files/images/zsj/DSC_0024.JPG/Files/images/zsj/DSC_0028.JPG/Files/images/zsj/DSC_0038.JPG/Files/images/zsj/DSC_0047.JPG/Files/images/zsj/DSC_0053.JPG/Files/images/zsj/DSC_0057.JPG/Files/images/zsj/DSC_0061.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi