Огляд театральних колективів

2017-02-28

Театр завжди був і залишається могутнім засобом ідейного, морального, естетичного та етичного виховання людини. Театральне мистецтво пропонується дітям як невичерпне джерело гуманізму, пізнання, творчого спілкування. Учнів потрібно вчити розуміти театр і закладати бажання ділитися цим розумінням з друзями, уміти радіти разом з товаришами новим надбанням, які відкриває мистецтво театру. Саме з цією метою в нашій школі активно працює театральний гурток. Спектаклі нашого театрального гуртка викликають у глядачів захват,а вистави користуються популярністю не лише у школярів, а й у дорослих. Кожен рік колектив є активним учасником районного огляду театральних колективів. 28 лютого цього року наші учні представили на огляді , де посіли ІІІ призове місце, до уваги глядацької аудиторії та журі драматичну композицію « Ревізор» за твором нашого визначного земляка М.В.Гоголя. Головні ролі виконували: Демченко Владислав ( 11 клас), Харченко Віталій (11 клас), Верднєв Артем (11 клас), Данілко Станіслав (11 клас), Городницький Ігор(9 клас), Деркач Тетяна (9 клас), Демченко Владислава (8 клас), Безрідна Марина (8 клас), Волошин Артем (8 клас), Логвиненко Максим (7 клас),Рудик Лілія (7 клас), Шпір Богдан (6 клас), Лубенець Вадим (6 клас).

Ми показали виставу учням нашої школи і плануємо три виїздні концерти до сусідніх сіл Шафранівка і Товсте та до національного музею – заповідника імені Гоголя. Але наші найкращі спектаклі ще попереду!

/Files/images/otk/DSC_0009.JPG/Files/images/otk/DSC_0024.JPG/Files/images/otk/DSC_0043.JPG/Files/images/otk/DSC_0058.JPG/Files/images/otk/DSC_0072.JPG/Files/images/otk/DSC_0067.JPG/Files/images/otk/DSC_0078.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi