• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Завершив роботу пришкільний оздоровчий табір "Веселка"

Завершив роботу пришкільний оздоровчий табір "Веселка"

2021-07-02

/Files/images/veselka_2021_prod/11.jpg

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора — канікули! Літо - це чудова пора для загартування та зміцнення здоров'я, можливість набратися сил для нового навчального року.

14 червня 2021 року відбулося відкриття пришкільного оздоровчого табору "Веселка" при Гоголівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені М.В. Гоголя. Цього навчального року в ньому відпочивало 42 здобувачі освіти. Для працівників табору головним завданням було організувати відпочинок школярів, формувати у дітей прагнення вести здоровий спосіб життя.

Роботу у «Веселці» організовували досвідчені вчителі, для яких потреби та інтереси дитини понад усе.

Діти з великим задоволенням приходили кожного дня до табору, де їх привітно зустрічали вихователі.

Робота пришкільного табору розпочиналась з музичної руханки, ранкової лінійки, на якій вихованці ознайомлювалися з планом роботи на день. Для дітей проводились бесіди, екскурсії, ігри, свята, майстер-класи, перегляди мультфільмів, конкурси малюнків , спортивні змагання тощо. Діти відвідали зоопарк «Бабусин дворик» у селі Тахтаулово, де познайомилися з різними тваринами та мали змогу їх погодувати.

Особливо сподобалося дітлахам «Свято картопельки», на якому всі спробували спекти картоплю і поласувати нею на природі.

Для розширення світогляду, підвищення інтересу до книги організовувалися спільні заходи з бібліотекарем сільської бібліотеки.

Невід′ємною частиною відпочинку стала спортивно-масова робота. Вихователями проводилися різні спортивні заходи: ігри, естафети, змагання.

Діти багато часу перебували на свіжому повітрі, більшість ігор і спортивних занять проводилося на вулиці, всі мали можливість відпочити і зміцнити свій організм.

Для зміцнення здоров'я важливі повноцінне харчування, рух, відпочинок. Вихованцям літнього табору відпочинку «Веселка» було організовано повноцінне дворазове харчування в шкільній їдальні. У раціон входили свіжі овочі та фрукти, соки, а також кондитерські вироби, м'ясні, рибні, молочні страви.

Хочеться подякувати всім працівникам за старанну роботу. Діти цікаво провели свій час і вже зараз цікавляться, чи буде і наступного року працювати табір, бо вже починають планувати свій майбутній відпочинок.

Табір «Веселка» 2 липня завершив роботу. У день закриття вихованці поділилися враженнями та відзначили, що цей період був цікавим, насиченим подіями та враженнями.

Смутком був наповнений останній день, але ми не прощалися, а говорили: «До побачення! До зустрічі наступного літа!»

/Files/images/veselka_2021_prod/01.jpg/Files/images/veselka_2021_prod/02.jpg

/Files/images/veselka_2021_prod/03.jpg/Files/images/veselka_2021_prod/04.jpg

/Files/images/veselka_2021_prod/05.jpg/Files/images/veselka_2021_prod/06.jpg

/Files/images/veselka_2021_prod/07.jpg/Files/images/veselka_2021_prod/08.jpg

/Files/images/veselka_2021_prod/09.jpg/Files/images/veselka_2021_prod/10.jpg

/Files/images/veselka_2021_prod/12.jpg/Files/images/veselka_2021_prod/13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 87

Коментарi