• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Випускний вечір – крок у доросле життя

Випускний вечір – крок у доросле життя

2021-07-05

/Files/images/vipuskniy_2021/19.jpg

Випускний вечір – надзвичайне свято. Радісне, урочисте, яскраве, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, затишними класами, дорогими учителями, які упродовж 11 років готували здобувачів освіти до самостійного життя.

Ось і настав цей день, день прощання зі школою. Попереду – незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, протоптана стежка у шкільному дворі. Подвір’я школи майорить різнобарв’ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. 1 липня 2021 року випускники разом з батьками, друзями і знайомими зібралися на подвір’ї Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя.

Ведучими випускного вечора були вчителі М.В.Борідка та М.І.Святина. Заступник директора з начально-виховної роботи Марина Петрівна Лебех зачитала наказ про випуск зі школи, а директор школи Ніна Олексіївна Скочко вручила свідоцтва про повну загальну середню освіту 11 випускникам: Безручко Валерії, Волику Дмитру, Данілку Костянтину, Дейнезі Денису, Дядюку Анатолію, Задорожній Вікторії, Логвиненку Максиму, Малаш Дар’ї, Рудик Лілії, Темченко Христині, Ярмак Юлії. Темченко Христина була нагороджена Золотою медаллю за високі досягнення у навчанні.

Разом з свідоцтвами про здобуття повної загальної середньої освіти випускникам Гоголівської школи були вручені свідоцтва про здобуття виробничої професії «Оператор комп’ютерного набору». Це дасть змогу випускникам школи реалізувати себе кваліфікованими спеціалістами.

Директор школи Ніна Олексіївна привітала випускників із закінченням школи і побажала їм віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості; рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою найсміливіші завдання і втілювати їх у життя. До привітань директора приєдналася Коротич Наталія Григорівна – помічник народного депутата України Кулініча Олега Івановича. Вона побажала випускникам сміливо ступати на стежку дорослого життя, взяти з собою свою мрію і теплі дитячі спогади.

Хвилюючим був цей день не лише у дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Вони відчували, як шалено б’ється серце, а то і зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їх пташенята. За доброю традицією батьки благословили своїх дітей короваєм.

Зворушливі і щирі виступи прозвучали від першої вчительки Линник Л.В. та класного керівника М.І. Святини.

Слово відповіді взяли випускники. Звучали слова подяки вчителям, батькам, мрії про майбутнє. Прощалися випускники із шкільним життям у ритмі вальсу. В безхмарне вечірнє небо під веселий галас глядачів злетіло 11 повітряних кульок. Нове доросле життя розпочалося.

В цей день школа чимось була схожа на осіннє дерево, від якого відриваються і відлітають назавжди 11 яскравих, неповторних листочків. Що чекає їх в майбутньому? Як складеться їхня доля? До школи прийдуть нові діти, вона, як турботлива мати, буде виховувати їх, навчати і випускати в життя.

Дорогі випускники! Запам’ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань.

Щасливої Вам дороги!!!

/Files/images/vipuskniy_2021/01.jpg/Files/images/vipuskniy_2021/02.jpg

/Files/images/vipuskniy_2021/03.jpg/Files/images/vipuskniy_2021/04.jpg

/Files/images/vipuskniy_2021/05.jpg/Files/images/vipuskniy_2021/06.jpg

/Files/images/vipuskniy_2021/07.jpg/Files/images/vipuskniy_2021/08.jpg

/Files/images/vipuskniy_2021/09.jpg/Files/images/vipuskniy_2021/10.jpg

/Files/images/vipuskniy_2021/11.jpg/Files/images/vipuskniy_2021/12.jpg

/Files/images/vipuskniy_2021/13.jpg/Files/images/vipuskniy_2021/14.jpg

/Files/images/vipuskniy_2021/15.jpg/Files/images/vipuskniy_2021/16.jpg

/Files/images/vipuskniy_2021/17.jpg/Files/images/vipuskniy_2021/18.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi