Перший дзвінок 2021

2021-09-01

Перше вересня – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.
Урочисто та з патріотичним настроєм пройшло свято першого дзвоника в Гоголівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя, яка гостинно відкрила двері для своїх учнів, зокрема, для маленьких першокласників. Це вони сьогодні вперше стоять, схвильовано дивлячись допитливими очима, старанно розповідають вірші та співають пісні про школу. Саме вони створили насправді особливу атмосферу свята, адже для них це не просто свято, а свято величне, неповторне, казкове. Цього року нашу шкільну родину поповнили 10 учнів першого класу. Це Бондарчук Ірина, Гаращенко Назар, Жаботинська Олександра, Ємець Кіра, Кам’янецький Євген, Коваленко Інесса, Нос Поліна, Огурцова Аліна, Сивулич Ілона.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Директор школи Скочко Ніна Олексіївна привітала всіх з чудовим святом - Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім здобувачам освіти, батькам, вчителям міцного здоров’я, школярам – наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен за допомогою вчителів та рідних став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає перший дзвоник, який кличе школярів на перший урок хвилюючим акордом у виконанні здобувача освіти 11 класу Дяченка Богдана та першокласниці Ємець Кіри.

2021-2022 навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами учнів, батьків – гордістю за своїх дітей!

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi