• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зернини квітів з зернами любові нехай на всіх планетах проростуть!

Зернини квітів з зернами любові нехай на всіх планетах проростуть!

2021-09-23

/Files/images/23092021/DSC_0764.JPG

Цікавий і чарівний світ квітів. Немає, мабуть, жодної людини, яка б не була закохана у квіти. Вони такі ніжні і духмяні, мають різноманітну форму і забарвлення, кожна з них викликає певні почуття, дарує незабутні враження. Квіти — вічні супутники людини з самого дитинства і до кінця життя. І здається, без них світ був би безбарвним і сумним, не звучало б стільки чарівних пісень і радості.

Доброю традицією у Гоголівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя стало проведення Свята квітів. 23 вересня 2021 р. у школі відбулася традиційна виставка квітів.

Цього року квіткові композиції символізують єдність і цілісність України і відбуваються під гаслом «Єдина Україна». Виставка квітів «Єдина Україна» покликана показати любов до рідного краю, гордість за героїчний народ та те, наскільки важливим є мир для всіх українців, які прагнуть будувати своє майбутнє у цілісній та єдиній Україні.

Кожен клас презентував на виставці свою роботу. Всі здобувачі освіти підготували і презентували тематичні композиції квітів : 5 клас – «Україна – наша ненька мати!», 6 клас - «Вірю в майбутнє твоє, Україно!», 7 клас - «Вишита колоссям і калиною, вигойдана співом солов’я, зветься величаво – Полтавщина, земле зачарована моя!», 8 клас – «Україна – найдорожча, наймиліша серцю країна», 9 клас – « Полтавщина за мир в Україні», 10 клас – «Герої не вмирають», 11 клас – « Не вмирає душа наша, не вмирає воля!!!».

Діти крім свіжих квітів та сухоцвіту використовували різні природні матеріали, овочі, вміло вплітаючи їх у концепцію композицій. Школярі добре пофантазували над назвами композицій і над їх оформленням. Скільки праці та творчості було докладено у кожну роботу! Композиції зігрівали душу присутніх своєю красою, вишуканістю, оригінальністю. Всім присутнім сподобалася пісня «Зозуля» у виконанні Кам’янецької Аліни (6 клас) та пісня «Моя Україна» у виконання Чердак Софії (7 клас). А неповторний голос здобувача освіти 10 класу Михайляка Богдана зачарував кожного присутнього і викликав позитивні емоції.

Члени журі визначили переможців. Серед учнів 5-8 класів І місце посіли композиції здобувачів освіти 5 та 6 класів, які змістовно були представлені під час захисту. Журі відзначили тематичні композиції 7 та 8 класів, що символізували єдність і цілісність України.

Серед 9 – 11 класів І місце посіли здобувачі освіти 10 класу, які вміло презентували композицію «Герої не вмирають», продемонструвавши всім незламність, героїзм, мужність українського народу в боротьбі за цілісність України. Були також схвалені композиції здобувачів освіти 9 та 11 класів, які під час захисту наголошували на те, що Україна мирна держава зі своїми багатими духовними традиціями, висловили гордість за героїчний український народ і продемонстрували, наскільки важливим є мир для всіх українців, які прагнуть будувати своє майбутнє у цілісній та єдиній Україні.

Усі роботи разом створили неймовірну квіткову красу, якою милувалися здобувачі освіти та всі присутні на святі.

/Files/images/23092021/DSC_0705.JPG /Files/images/23092021/DSC_0711.JPG

/Files/images/23092021/DSC_0713.JPG /Files/images/23092021/DSC_0720.JPG

/Files/images/23092021/DSC_0724.JPG /Files/images/23092021/DSC_0740.JPG

/Files/images/23092021/DSC_0733.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi