• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учні Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.В. Гоголя взяли активну участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерного мислення «Бобер»

Учні Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.В. Гоголя взяли активну участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерного мислення «Бобер»

2023-11-23

/Files/images/bober_2023/DSC_0185.JPG

Вже котрий рік поспіль школярі беруть участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерного мислення «Бобер», де розв’язують завдання на розвиток логіки, уваги, творчого мислення тощо. Конкурс проводиться з метою популяризації і поглиблення знань з інформатики, інформаційних та комп’ютерних технологій серед учнів, поширення та впровадження національних освітніх технологій, аналізу та запровадження сучасних прогресивних освітніх зарубіжних технологій в Україні.

Учні Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.В. Гоголя взяли активну участь у змаганнях. Цього року 9 учнів 10 - 11 класів та 7 учнів 4 класу стали учасниками Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерного мислення «Бобер». Діти виконували цікаві завдання, перевірили свою ерудицію та логічне мислення. Отримали море вражень, позитивних емоцій та новий досвід. Бажаємо успіхів нашим школярам у вивченні інформатики та з нетерпінням чекаємо результатів!

Дякуємо нашим Захисникам за можливість навчатися та розвиватися.

/Files/images/bober_2023/DSC_0180.JPG/Files/images/bober_2023/DSC_0183.JPG/Files/images/bober_2023/DSC_0215.JPG/Files/images/bober_2023/DSC_0217.JPG/Files/images/bober_2023/DSC_0181.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 40

Коментарi